O nama

Upoznajte BML

BM Logistic d.o.o. Sarajevo je firma aktivna na tržištu Bosne i Hercegovine od 2011. godine. Naša osnovna djelatnost je uvoz i distribucija hemijskih sirovina i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju.

U ponudi imamo preko 150 vrsta različite visokokvalitetne plastične, staklene, aluminijske farmaceutske, te medicinske i kozmetičke ambalaže. Ambalaža se proizvodi u skladu sa standardima kvalitete koji se implementiraju u procesu proizvodnje i to ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 te standard ISO 15378.

     Kako radimo?

Naša posvećenost i jedinstven pristup radu rezultirali su da imamo veliki broj zadovoljnih klijenata. Iza svakog našeg uspješnog projekta stoji tim mladih i ambicioznih stručnjaka koji svakodnevno rade na razvoju i unapređenju ponude. Naši kvalitetni i cjenovno pristupačni proizvodi razlog su što svaki kupac postaje zadovoljni partner. 

Naša vizija je vodeća pozicija u prodaji hemijskih sirovina i ambalaže za farmaceutsku i kozmetičku industriju na domaćem tržištu.

Naša misija su klijenti zadovoljni našim proizvodima i cjelokupnom uslugom.

    Zašto baš mi?

- Kvalitet naših proizvoda možemo dokazati certifikatima;
- Trudimo se našu ponudu učiniti najpovoljnijom na tržištu;
- Uvijek možete računati na brzu i pouzdanu isporuku narudžbe;
- Kod nas možete pronaći sve što Vam je potrebno od sirovina i ambalaže;
- Većina sirovina se može isporučiti odmah ili će biti dostupna u najkraćem mogućem vremenskom periodu;
- Naš tim se sastoji od stručnog kadra koji će Vam dati sve potrebne savjete i informacije vezano za sastav, kvalitet i način upotrebe određenih sirovina.
 

Sirovine moraju ispunjavati određene standarde kako bi se osigurao kvalitet krajnjeg proizvoda. Shodno tome, naše sirovine nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača.

Uz ambalažu iz naše ponude dostavljamo dokumentaciju o zdravstvenoj ispravnosti polaznog materijala i gotovog proizvoda, kao i tehničku dokumentaciju. Materijali od kojih su napravljeni kontejneri za farmaceutsku upotrebu zadovoljavaju zahtjeve ispitivanja po Ph. Eur.  Na osnovu navedenog, znat ćete da su Vaši proizvodi na sigurnom i da će imati duži rok trajanja.

    Naši partneri

Dugogodišnji saradnici smatraju nas profesionalnim i povjerljivim partnerom. Svaka riječ hvale naših kupaca motiviše nas da budemo jos bolji.

Neki od naših dugogodišnjih zadovoljnih poslovnih partnera su :

Bosnalijek, Farmavita, Pharmamed, Galenfarm, Faveda, Semikem, Dr. Pasha, Almaderm,  Apoteke Al Hana i mnogi drugi.

 

   Poruka osnivača kompanije

Želja, namjera i dužnost nam je da pružimo našim kupcima što bolju i kvalitetniju uslugu, da se profesionalno usavršavamo, da se uslovi rada unaprijede.

Jednostavno: da radimo po evropskim standardima. Stalnim razvojem i ulaganjima u ljude, opremu i poslovne procese u stanju smo suočiti se sa svim poslovnim izazovima i našim klijentima ponuditi najbolja rješenja te time doprinijeti i njihovom razvoju.

Stoga Vas pozivam da zajedno s nama surađujete, jer u konačnici naša djelatnost je da usmjerimo sve svoje snage u napredak ka poboljšanju kvalitete života svih nas.

Hvala na povjerenju.

Mirnes Bošnjaković, direktor
Telefon: +387 33 425 300
E-mail: mirnes.bosnjakovic@bml.ba

Mirnes Bošnjaković Direktor

BM Logistic d.o.o. Sarajevo

Sirovine za proizvodnju galenskih proizvoda (kozmetika, prirodni sapuni, ulja). Sirovine i hemikalije za industrije (pića i sokova, deterdženti i dezinfekcije, mliječna, metalna i Voda).


Sirovine za proizvodnju

Sirovine za proizvodnju galenskih proizvoda (kozmetika, prirodni sapuni, ulja). Sirovine i hemikalije za industrije (pića i sokova, deterdženti i dezinfekcije, mliječna, metalna i Voda).

Vama na usluzi

Svakom klijentu i partneru pristupamo na jedinstven način i time unapređujemo i usavršavamo naše usluge.

Ostvarite suradnju

Ostvarite suradnju sa nama na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Kontakt putem upita, poziv: (+387 33 425 300, +387 61 06 06 06) ili lično na adresi: Igmanska bb, 71 320 Vogošća - Sarajevo.