VITAMIN E ACETAT (Tocopheryl Acetate) PH.EUR./USP

VITAMIN E ACETAT (Tocopheryl Acetate) PH.EUR./USP

Prirodni oblik ovog vitamina, rastvorljivog u masti, dobija se iz ulja pšeničnih klica, ojačava odbrambeni i regenerativni si stem, neutrališe slobodne radikale, štiti ćelijske membrane, povećava životni vijek i zdravlje ćelija.
U prirodnim proizvodima za njegu kože, vitamin E je prevencija prijevremenog satrenja. Glača i omekšava kožu, poboljšava strukturu, utiče na ublažavanje bora i sitnih linija na koži, normalizuje prirodno ljuštenje kože, stimuliše proizvodnju kolagena, daje koži elastičnost, čvrstoću i glatkost, daje vlažnost, pomaže u izbjeljivanju staračkih fleka, sprečava nastajanje ožiljak a, kontroliše simptome ekcema i akni, preporučuje se i za masnu kožu. Djelotvoran antioksidans, koristi se i kao prirodni konzervans.

Pakovanje: 0,1; 1; 5; 25 kg
Izgled: tečnost

BM Logistic doo Sarajevo

Sirovine za proizvodnju galenskih proizvoda (kozmetika, prirodni sapuni, ulja). Sirovine i hemikalije za industrije (pića i sokova, deterdženti i dezinfekcije, mliječna, metalna i Voda).


Sirovine za proizvodnju

Sirovine za proizvodnju galenskih proizvoda (kozmetika, prirodni sapuni, ulja). Sirovine i hemikalije za industrije (pića i sokova, deterdženti i dezinfekcije, mliječna, metalna i Voda).

Vama na usluzi

Svakom klijentu i partneru pristupamo na jedinstven način i time unapređujemo i usavršavamo naše usluge.

Ostvarite suradnju

Ostvarite suradnju sa nama na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Kontakt putem upita, poziv: (+387 33 425 300, +387 61 06 06 06) ili lično na adresi: Igmanska bb, 71 320 Vogošća - Sarajevo.