O nama

Upoznajte BML

O nama

BM Logistic d.o.o. Sarajevo je na tržištu Bosne i Hercegovine od 2011. godine. Naši ciljevi su usmjereni i orijentisani prema našim kupcima, a svake godine nastojimo da obogatimo svoj proizvodni asortiman novim proizvodima. Svoju misiju uspješno gradimo na dobro poznatoj kvaliteti i širokoj paleti proizvoda.

Uvoznik smo i distributer sirovina, eteričnih i baznih ulja za proizvodnju kozmetičkih preparata.
U ponudi imamo preko 150 vrsta različite visokokvalitetne plastične, staklene i aluminijske farmaceutske, medicinske i kozmetičke ambalaže. Pored ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001, za kozmetičku ambalažu implementiran je i ISO 15378 standard. Pouzdan partner smo u distribuciji sredstava za ručno i mašinsko čišćenje (sredstva za odrżavanje higijene), dezinfekcionih sredstava i medicinske zaštitne opreme, laboratorijskih hemikalija, pribora i opreme.

Odnose s našim klijentima gradimo na međusobnom povjerenju i otvorenosti, sa željom da svojim proizvodima, uslugama i načinom poslovanja, ispunimo očekivanja klijenata i budemo im dugoročno pouzdan partner. Uvjereni smo da će nam upravo ta strategija koja se temelji na kvaliteti, uslužnosti i poštovanju prema partnerima i klijentima osigurati uspjeh kojem težimo.

Riječi direktora

Želja, namjera i dužnost nam je da pružimo našim kupcima što bolju i kvalitetniju uslugu, da se profesionalno usavršavamo, da se uslovi rada unaprijede.

Jednostavno: da radimo po evropskim standardima. Stalnim razvojem i ulaganjima u ljude, opremu i poslovne procese u stanju smo suočiti se sa svim poslovnim izazovima i našim klijentima ponuditi najbolja rješenja te time doprinijeti i njihovom razvoju.

Stoga Vas pozivam da zajedno s nama surađujete, jer u konačnici naša djelatnost je da usmjerimo sve svoje snage u napredak ka poboljšanju kvalitete života svih nas.

Hvala na povjerenju.

Naš tim

BM Logistic ima mlad, stručan i ambiciozan tim. Svjesni smo činjenice da je doprinos svih članova tima neophodan za uspješno planiranje i ostvarenje zajedničkog cilja, uz uvažavanje različitih mišljenja i pristupa rješavanju problema. Nastojimo uspješno prevazići prepreke, prihvatamo zadatke i izazove koji su pred nama.

Mirnes Bošnjaković Direktor

Mirnes Bošnjaković Direktor

Telefon: +387 33 42 53 00
Skype: mirnes.bosnjakovic.007
E-mail: mirnes.bosnjakovic@bml.ba

BM Logistic doo Sarajevo

Sirovine za proizvodnju galenskih proizvoda (kozmetika, prirodni sapuni, ulja). Sirovine i hemikalije za industrije (pića i sokova, deterdženti i dezinfekcije, mliječna, metalna i Voda).


Sirovine za proizvodnju

Sirovine za proizvodnju galenskih proizvoda (kozmetika, prirodni sapuni, ulja). Sirovine i hemikalije za industrije (pića i sokova, deterdženti i dezinfekcije, mliječna, metalna i Voda).

Vama na usluzi

Svakom klijentu i partneru pristupamo na jedinstven način i time unapređujemo i usavršavamo naše usluge.

Ostvarite suradnju

Ostvarite suradnju sa nama na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

Kontakt putem upita, poziv: (+387 33 425 300, +387 61 06 06 06) ili lično na adresi: Igmanska bb, 71 320 Vogošća - Sarajevo.